Klacht: Onvriendelijk personeel

op 07 juli 2017 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind de Zara een heerlijke winkel met leuke kleding. Ik kom er graag. Toch loop ik telkens weer sjacherijnig naar buiten door onvriendelijk en hoogharig personeel. Er kan werkelijk geen lachje af. Het betreft de vestiging Zaandam en Nieuwendijk in Amsterdam.

Gewenste Oplossing:

Als je wordt behandelt als een klant met een glimlach en een aardig woord.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Antoinet Klaasen