Klacht: Ontslag wegens “werkweigering”

pnlgj062 op 30 maart 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Laatst zeer verbaasd een brief binnen gekregen van de AH.
Waarin stond dat ik op staande voet ontslagen ben, dit omdat ik werk geweigerd zou hebben. Helaas heb ik eerder naar mijn eerste asm een mail gestuurd waarin stond dat ik doordeweeks niet meer beschikbaar was. Er komt een andere asm die me dan dus doodleuk op een vrijdag indeeld terwijl ik dan de gehele dag stage liep.
Dus kon ik niet komen, en dit is ook wettelijk zo geregeld dat ik school voor werk moet laten gaan.
Dus ik met die nieuwe asm gebeld, afgesproken om die as zondag te komen voor een gesprek, is ze er niet. En nou verwijt de AH dat ik niet ben gekomen en werk geweigerd heb, terwijl ik dus volledig in mijn recht sta.

Dus hoe moet dit worden opgelost Albert Heijn

Gewenste Oplossing:

Ontslag op staande voet omzetten naar neutraal ontslag

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door