Klacht: Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

op 04 mei 2017 over ABN AMRO in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 22 januari gestart met een verzoek aan ABN om het OHA voor mij te regelen. Op 2 februari eerste stukken opgestuurd. 2 weken later mail gekregen van ABN of we de stukken wilde opsturen want ze waren de mail kwijt. Na maanden wachten en steeds weer nieuwe verzoeken zitten we nu al in mei en is er nog steeds geen zicht op afwikkeling. Vorige week nog convenant aan laten passen maar helaas moeten er nu weer dingen aangepast worden die ook al in het oude staan. Ook was de ABN vergeten aan te vragen ons hypotheek fonds af te kopen. Prognose is nu juni, we hopen na 6 maanden en een hoop euros armer eindelijk het OHA af te hebben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer iemand anders onze 'zaak' snel afhandeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ABN AMRO over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door ABN AMRO in behandeling genomen

Bericht van ABN AMRO

4 jaren geleden - Goedemiddag Michael Preij, Fijn je gesproken te hebben. Je klacht is me nu helemaal duidelijk en zoals afgesproken ga ik mijn uiterste best voor je doen. Als ik nieuws heb dan hoor je het meteen. Ik kom er sowieso volgende week bij je op terug. Als je zelf nog vragen hebt tussendoor of opmerkingen, dan weet je me te vinden. Met vriendelijke groet, Layla ABN AMRO Webcare

Bericht van ABN AMRO

4 jaren geleden - Goedemiddag Michael Preij, Zoals beloofd wil ik je vandaag een update geven. Wellicht heb je ondertussen al een update gekregen van je ex partner, maar dit wilde ik even bij je navragen. Ik heb je zojuist gebeld, helaas krijg ik je voicemail. Mocht je nog niet volledig geïnformeerd zijn dan hoor ik graag van je wanneer je telefonisch bereikbaar bent tijdens kantooruren. Met vriendelijke groet Layla ABN AMRO Webcare

Bericht van ABN AMRO

4 jaren geleden - Goedemiddag Michael Preij, Ik heb zelf niks meer van je vernomen, maar ondertussen heb ik achter de schermen niet stilgezeten. Wekelijks heb ik de hypotheekadviseur gevraagd om een update. Ik heb begrepen dat jullie inmiddels volledig op de hoogte zijn van de stand van zaken en dat de hypotheekadviseur het goede nieuws heeft gedeeld. Mochten zaken toch nog onduidelijk zijn of je hebt hulp nodig, laat het dan even weten. Layla ABN AMRO Webcare

Reactie van de melder van de klacht Michael Preij

4 jaren geleden - Goedemorgen Layla, We inmiddels gehoord dat de offerte akkoord is. De offerte is alleen nog niet binnen omdat er al een week een storing zit in het offerte system. Maar dat zal wel goed komen hopen we. Bedankt voor de moeite die jij er ingestoken hebt om alles in beweging te krijgen, het was al met al een lange zit deze "ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid" van januari tot en met juni. Ik geef ook iedereen het advies mee om je niet te laten afschepen met een OHA dat je geen partij bent in de afwikkeling van een OHA en dat beide partners netjes op de hoogte gehouden moeten worden. Met vriendelijke groet Michael Preij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ABN AMRO een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ABN AMRO

Heeft op 08 juni 2017 om 13:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag Michael,

Bedankt voor je berichtje. Soms doen systemen niet altijd wat we willen, maar wanneer de hypotheek akkoord is dan is dit enkel nog een kwestie van tijd.

Heel erg graag gedaan. Het heeft even geduurd, maar ik ben blij dat het nu geregeld is en jullie verder kunnen. Ik wens jullie beiden veel succes met alles.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan kun je ons altijd bellen via 0900-0024 (lokaal tarief) of Whatsappen via 0613660024.

Met vriendelijke groet,

Layla
ABN AMRO Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Michael Preij