Klacht: onterechte mediing bij BKR

op 19 september 2016 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het verleden had ik een doorlopend krediet bij ING, dit is destijds door hen uit handen gegeven,. Ik heb het totaal bedrag inmiddels betaald.
Echter bij BKR sta ik nog steeds als A3. Navraag bij ING levert totaal niets op en wordt zeer onbeschoft te woord gestaan.
Graag uw hulp/advies
mvrgr. Bert van den Heuvel

Gewenste Oplossing:

als dit is bijgewerkt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door ING in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 19 september 2016 om 11:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen Bert van den Heuvel,

Wat vervelend om te horen dat de BKR-registratie op dit moment nog in de weg zit. Ik heb navraag gedaan bij een collega, en de afdeling Incasso/Achterstanden, wie de vordering in handen heeft genomen, kan de BKR-registratie laten aanpassen als de vordering volledig is voldaan.

Om die reden wil ik je vragen om contact te zoeken met onze afdeling Achterstanden om dit met hen te regelen. Je kunt ze bereiken op het nummer 058 234 00 65, op maandag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Ik verwacht je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en ik hoop dat de codering met spoed zal worden aangepast.

Vriendelijke groet,

Jeroen
ING Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door alaska2016