Klacht: Onterechte blokkering

op 16 september 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is al belachelijk dat ik geblokkeerd ben en niks mag delen maar dat ik ook zelfs niet mag nergens mag reageren vind ik ver gaan! Heb niks fouts geplaatst op Facebook en wordt door fb behandeld alsof ik foute dingen doe?! Ik wil dat dit wordt opgelost.

Gewenste Oplossing:

Als de blokkering wordt opgeheven

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Noemi