Klacht: onterechte betaling aan future target

op 22 juni 2016 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik betaal (blijkt nu) al iig sinds vorig jaar juni elke week 4,13 euro aan future target. Dat is 20 euro per maand. Reken maar uit dat is 240 euro wat ik heb uitgegeven aan iets wat ik niet ken. Ik wil dit het liefst natuurlijk terug hebben, maar het belangrijkste vind ik nog dat het wordt stop gezet, maar ik krijg het niet voor elkaar.

Gewenste Oplossing:

Als ik hier vanaf ben ben ik zeer tevreden. 20 euro in de maand is voor mij een hoop geld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Titia1978