Klacht: onterecht tijdelijk geblokkeerd

op 19 juni 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bericht geplaatst in een groep en daarna kreeg ik de melding dat ik tijdelijk geen berichten in groepen kan plaatsen, omdat ik iets heb geplaatst wat niet volgens de richtlijnen zou zijn. Achteraf denk ik dat er gefilterd is op bepaalde woorden, maar die woorden heb ik in een hele andere context gebruikt dan waarop ik geblokkeerd zou moeten worden.
Als facebook goed naar de tekst zou kijken dan zou men zien dat ik onterecht ben gblokkeerd.

Gewenste Oplossing:

De blokkade z.s.m. ongedaan maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MLokers