Klacht: onterecht officiele waarschuwing

op 19 juni 2016 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn klacht wordt wat makkelijk afgedaan door te zeggen er is contact geweest met de club. Het gaat om de Aalsterweg Eindhoven. De officiele waarschuwing die ik heb gekregen was eigenlijk voor andere leden bestemd maar omdat alleen mijn naam bij instructeur gerwin bekend was, heb ik ‘m gekregen. Bewijs het eerst maar eens en dat zal lastig worden want ik heb het niet gedaan. Jammer dat jullie zo met officiele waarschuwingen omgaan. Slordig!!!

Gewenste Oplossing:

Graag bewijslast.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Basic Fit

Heeft op 20 juni 2016 om 13:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Ryan,

Bedankt voor je bericht.

Je krijgt niet zomaar een officiële waarschuwing. Als de manager van de club het toe laat kan je een gesprek aanvragen om het voorval te bespreken.

Voor nu kan ik niks voor je doen en blijft de waarschuwing staan.

Met vriendelijke groet,

Dustin van Basic-Fit

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door ryhan