Klacht: Onterecht Geblokkeerd

op 03 augustus 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een foto gepost waar een vrouw ligt in een zwembadje die een badpak aanheeft met een mannelijke uitstraling(borsthaar maar geen naakt zoals piemel of vagina) dit is zo’n nieuw badpak waarop mannen torso is afgebeeld. Geen overschrijding van de richtlijnen van Facebook. En duidelijk te zien dat het een badpak is.

Gewenste Oplossing:

Als mijn blokkade is opgeheven . Ik ben onterecht voor 30 dagen geblokt er zou contact met mij worden opgenomen maar ook dat is niet gebeurd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joost jongenelen