Klacht: Onterecht de bus uit!

op 24 maart 2013 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Ik moest gisteren ochtend naar mijn werk maar ik kon niet inchecken met mijn studentenkaart dus ik vroeg aan de buschauffeur of ik een kaartje kon kopen ze zei ja en ik vroeg of ik met 10 euro kon betalen, ze kon niet wisselen en ik moest de bus nog uit ook! Ik vindt dit niet kunnen want ik had wel geld bij me om een kaartje te kopen en was bereid om er zelfs een te kopen maar ik werd zo naar behandeld.
Op het moment wist ik niet wat me overkwam en liep de bus nog uit zonder wat te zeggen, ik ben daarna naar een winkel in de buurt gegaan om kleingeld te wisselen en ik nam de bus later maar kwam wel 1 uur te laat op mijn werk door die mevrouw! Ik vindt het niet kunnen dat ik zo ben behandeld, dat is volkomen onterecht! Dit was zaterdag 23 Maart gebeurd in bus 184 op het tijdstip van 11:10.

Ik hoop binnen nu en 2 weken reactie van u te krijgen.

Met vriendelijke groet,
Anamaria Cudina

Gewenste Oplossing:

-

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AnaaMagdalenaa