Klacht: Onterecht beschuldigd van diefstal

op 07 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen ik vanmiddag de Kruidvat uit liep wilde ik mijn auto sleutel uit mijn zak pakken. Op dit moment werd ik terug geroepen door een medewerker en zij vroeg mij wat ik mijn zak stopte, ik vertelde haar dat ik mijn sleutel uit mijn zak pakte. Waarop zij antwoordde ja je lachte net zo ongemakkelijk ik dacht dat je aan het stelen was. Veel mensen stonden hierom heen. Iemand onterecht beschuldigen van diefstal.

Gewenste Oplossing:

Als mensen dit niet meer doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Krisbekkers