Klacht: onterecht abonnement afgesloten

op 26 mei 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds januari mijn abonnement afgesloten tot vorige week weer aangesloten wegens een fout van tele 2 ben gebeld door tele2 dat de fout bij hun lag, heb mijn 6 maanden kosten aangevraagd is afgewezen omdat ik weer niet betaald heb en incasso is ingeschakeld, hoe kan dit weer willen jullie mij opbellen en duidelijkheid geven aub 0644108098 dank

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als ik word gebeld en jullie mij het uitleggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door muss arslan