Klacht: Onredelijke tegemoetkoming Corona voucher

op 19 mei 2020 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas kon mijn booking van 2 huisjes ivm Corona niet doorgaan. Hiervoor heb ik een voucher gekregen terwijl ik gewoon mijn geld terug wilde. Met veel pijn en moeite toch mijn best gedaan en geprobeerd te bellen voor een andere datum. Nu krijg ik te horen dat ik ongeveer €200,00 moet bij betalen. Hier ga ik niet meer akkoord en wil mijn geld terug. Center parcs reageert op klachten met standaard gekopieerd en geplakte antwoorden.

Gewenste Oplossing:

Graag ontvang ik gewoon mijn geld terug. Klacht W-3276-86631

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Center Parcs

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Center Parcs nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B. n