Klacht: Onmogelijk ticket annuleren

Kitty Lambrechts op 10 december 2021 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kocht in oktober een vliegticket ‘aar Fuerteventura met annulatieverzekering. Nadien kreeg ik te horen dat mijn mama ongeneeslijk ziek is. Ik probeerde mijn vliegticket te annuleren, maar welke manier ik ook probeerde, nergens lukte dit en mijn geld heb ik nooit meer teruggezien.

Gewenste Oplossing:

Het ticket terugbetalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kitty Lambrechts