Klacht: Onmogelijk artikel retourneren?

op 29 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 25 juni heb ik een bestelling geplaatst ( verplichte boeken + extra materialen ter waarde voor 200 euro). Deze bestelling is pas 1 maand later afgeleverd. Bij de aflevering heb ik alles gecheckt en ik kwam erachter dat ik dubbel typcursus heb besteld (via school en via Iddink). Om deze reden wou ik dit artikel bij Iddink annuleren. Ik heb toen contact opgenomen met Iddink en gesproken met twee medewerkers. Beiden wilden het probleem niet oplossen, omdat dit niet volgens hun systeem kon. Hierbij heb ik Burgelijk Wetboek koop op afstand voorgelezen waarop ik mijn mening baseer. Beiden medewerkers konden mij niet vertellen waarom ze deze wetsregel niet hoefden te handhaven.

Gewenste Oplossing:

Als de kosten voor typcursus gerouteneerd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ag_c1996