Klacht: Ongewenste incasso!!!!

op 21 juli 2016 over Targetmedia in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij mijn ING lijst stond zomaar een maandelijkse incasso van 69.75 euro. Terwijl ik recent nooit wat besteld heb via een website. Ordinaire boeven!! Gelukkig viel mijn oog op deze vreemde wazige incasso! Ik ga onderzoeken welke vervolgstappen mogelijk zijn.

Gewenste Oplossing:

Als dit bedrijf opgedoekt is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Targetmedia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Targetmedia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Robin777