Klacht: ongewenste dienst en afschrijvingen

op 11 juni 2016 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik betaal al tenminste vanaf april 2015 per maand ca € 25,00 voor een dienst genaamd “future target”. Ik heb hier nooit om gevraagd. Ik ben er nu achtergekomen dat ik dus al maanden/jaren lang voor deze dienst betaal en deze kosten zijn inmiddels opgelopen tot honderden euro’s. Ik heb de dienst in overleg met Vodafone kunnen opzeggen via : http://www.payinfo.nl. Aangezien ik mij nooit heb aangemeld voor deze dienst wil ik alle kosten die door deze dienst zijn afgeschreven retour ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrag dat ik al maanden zoniet jaren betaal aan mij wordt terugbetaald. Ik heb nooit om deze dienst gevraagd!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Veertje1997