Klacht: Ongewenst abonnement

op 09 september 2016 over Crown Card in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn net 18 jarige dochter is benaderd door hun en krijgt nu een rekening gepresenteerd . Ze zeggen een mail te hebben gestuurd met inlog gegevens zodat ze zich af had kunnen melden. We hebben alles nagezocht maar zelf in haar junk email zit geen mail van hun. Ik heb ze al een mail gestuurd dat ze geen cent gaat betalen

Gewenste Oplossing:

Wanneer de rekening ongedaan wordt gemaakt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Crown Card

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Crown Card nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sidney_hulst@hotmail.com