Klacht: Oneerlijke ledenwerving en teveel betalen

[email protected] op 12 oktober 2017 over Qurrent in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een medewerker van Qurrent bood aan vrijblijvend informatie op te sturen. Binnen 2 weken zou ik gebeld worden of ik wilde overstappen. Daarna ben ik nooit gebeld en hebben ze de overstap geregeld. Binnen een maand ben ik teruggegaan naar Eneco. Toch moet ik 2 maanden betalen en een overstapboete.

Gewenste Oplossing:

De maand dat ik abonnee ben geweest, wil ik nog wel betalen. Maar de periode dat ik geen abonnee was niet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Qurrent over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Qurrent in behandeling genomen

Bericht van Qurrent

4 jaren geleden - Beste Dennis Jansen, Bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over voor welke maanden je aan ons termijnbedragen dient te betalen. Je hebt een eindnota, factuur 177100577114, van ons ontvangen. Hierbij zijn alle kosten verrekend. Je betaald alleen voor het verbruik dat tussen 03-09-2017 t/m 04-10-2017 heeft plaatsgevonden. Je hebt dus niet betaald voor verbruik dat na 4-10-2017 heeft plaatsgevonden. Mocht je naar aanleiding van dit bericht nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben dan vernemen we dit graag. Met vriendelijke groet, Ric

Alle klachten die gemeld zijn door