Klacht: onduidelijkheid en geld afhandig maken

op 26 mei 2016 over Vueling in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik had voor mijn zusje dat in Engeland zit een ticket naar huis geregeld zodat ze een paar dagen thuis kon zijn. toen ik het ticket via vueling airlines had gekocht werd het geld binnen 18 sec. van mijn rekening afgeschreven. maar vervolgens gebeurde er niks. ik kreeg geen bevestiging van mijn reservering of tickets of maar dan ook enig teken dat mijn reservering was binnen gekomen. toen ik vervolgens het klanten service nummer belde, wat een euro per gesprek kost. werd dat na 7 minuten gewoon vanaf de andere kant weggedrukt. waardoor ik voor nog een euro opnieuw kon bellen. en ik weet nu nog steeds niets over mijn vlucht of reservering of wat dan ook.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn reservering over de email binnen krijg. of iemand over de telefoon heb gesproken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vueling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vueling nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joelle1995@msn.com