Klacht: ondeugdelijk product

op 28 juli 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

sinds december 2015 in bezit van een huawei ascend g7 smartphone, de telefoon heeft het ongeveer 2 a 3 maanden goed gepresteerd, jammer genoeg liep de telefoon vanaf dat moment vaak vast tot op een moment de telefoon zichzelf opnieuw opstartte, dit gebeurd nu dagelijks ongeveer 20 tot 25 keer. wat zeer vervelend is, mijn vertrouwen is sterk afgenomen.

Gewenste Oplossing:

graag zou ik samen tot een oplossing willen komen, mijn vertrouwen in dit product is sterk afgenomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door r.w