Klacht: Onbeschofte manager

op 22 juni 2016 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Terwijl ik een foto van een wijnetiket maakte, werd ik op nogal agressieve, intimiderende wijze door (ik denk 1 van de supermarktmanagers, donker haar, 1,75-1,80m, bril en normaal tot slan postuur) gesommeerd om hier meteen mee te stoppen. Toen ik melde dat hij dit best iets vriendelijker had kunnen vragen, was zijn bitse reactie dat het mij dit meedeelde en niet vroeg. Vervolgens vroeg ik hem rustig waarom ik geen foto van een wijnetiket mocht maken. Letterlijke reactie: ‘Geen idee, staat in de regels’. Ongelofelijk dat deze mijnheer klantcontact mag hebben en, hoop ik, niet representatief voor de overige collegae.

Gewenste Oplossing:

Formele excuses van Lidl en de persoon in kwestie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 20 september 2016 om 12:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Casperscheuer