Klacht: Onbeschofte en racistische buschauffeur.

op 03 oktober 2017 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De buschauffeur van bus 65 richting Vlaardingen West (op station Vlaardingen Oost om 7:15) op dinsdag 3 oktober 2017 is zeer onbeschoft en racistisch. Het gaat om (Turkse) man van middelbare leeftijd met donker haar die mij (gekleurde vrouw) vaak heel vaak niet groet en gewoon negeerd als ik de bus in stap. Dat het een of twee keer niet gebeurd hoeft geen opzet te zijn, maar als het voor de derde, vierde of vijfde keer en meer gebeurd, dan is het opzet. Het is nog opvallender dat hij de mensen die voor en na mij instappen wel groet, maar zijn mond dicht houdt als ik instap.

Gewenste Oplossing:

Als deze (Turkse) buschauffer wat normen en waarden bij leert en zich netjes gedraagd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door S. Fagel