Klacht: Onbeschofte aflevering door chauffeur

op 16 maart 2020 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend werd er een briefje in de brievenbus geschoven om het pakket af te halen. Dit briefje was dus al ingevuld voordat de bezorger aanbelde. Hij belde daarna aan en liep gelijk weg. Ik gelijk erachter aan om alsnog mijn pakketje te ontvangen. Hij moest het notabene nog uit de wagen halen!. Toen ik hem erop aansprak lachte hij schaapachtig en keek of hij water zag branden. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurd!! Zeer slechte service van deze chauffeur. Doet er aub wat aan.

Gewenste Oplossing:

Gewoon aanbellen, even wachten totdat de bewoners opendoen en netjes het pakketje afgeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leny Lazaroms