Klacht: Onbeschoft telefonisch te woord gestaan

op 14 juli 2017 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net zeer onvriendelijk en onprofessioneel te woord gestaan door een jongeman die zijn naam niet wilde zeggen (zo stond hij achter dit gesprek, denk,ik). Gaat over een onterechte nota maar Iddink staat hier zeer halsstarrig tegenover. Buiten dat werd er totaal niet naar mij geluisterd en door de betreffende jongen, op een arrogante manier constant hetzelfde plaatje afgedraaid zonder daadwerkelijk te luisteren naar mijn argument. er werd zelfs naar me geschreeuwd.

Gewenste Oplossing:

Wanneer daadwerkelijk wordt geluisterd naar mijn argument en ik vriendelijk te woord wordt gestaan (zoals het hoort) bij een bedrijf.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mipi1