Klacht: Onbereikbaar en oplichting

op 11 maart 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in december 2019 tickets gekocht voor 4 personen. Terwijl edreams wist dat deze maarschappij failliet was hebben Ze deze tickets aan mij verkocht en na annulering van de vlucht door de luchtmaatschappij hebben ze me nooit hierover bericht tot op de dag van de vlucht, kom ik erachter dat de vlucht niet doorgaat en ik een nieuwe tickets voor de volgende dag moet boeken en betalen. Er is nooit overgegaan tot terugbetaling en onbereikbaar zij ze alsof hun hoofdkantoor op de maan is gevestigd. Ik ben 900€ lichter. Oplichtpraktijk!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ze me geld terugbetalen van de geannuleerde vlucht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bal1991