Klacht: OMODA BLIJFT MAAR SPAMMEN

jobojobob op 18 januari 2022 over Omoda in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vorig jaar tijdens de lockdown per email aan Omoda gevraagd of ze bepaalde laarzen in de etalage wilden zetten zodat ik ze van dichtbij kon bekijken om te bezien of ik ze daarna online zou bestellen. En daarna werd gretig gebruik gemaakt van het email adres om me lastig te vallen met spam, en waarbij geen afmeldlink was. Nou uiteindelijk na een flinke scheldpartij is het opgehouden. Totdat ik zo stom was om in oktober in de winkel te vragen of ze bepaalde schoenen naar de winkel konden laten komen; mijn email was nodig om een seintje te geven dat eea binnen was. En ja hoor, weer wordt ik sindsdien lastig gevallen. Emails met het verzoek om mijn emailadres uit de database te verwijderden blijven onbetantwoord en ondertussen gaat de spam gewoon door.

Ik wil dat mijn email permanent uit de database gewist wordt. Dat is dus geen afmeldlink maar een definitieve verwijdering van de server.

Ik ben er klaar mee; ik hoef helemaal niks meer van OMODA.

Gewenste Oplossing:

Mededeling dat mijn email permanent uit de database is verwijderd. Het is mijn emailadres en ik bepaal wat ermee gebeurt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Omoda over deze klacht.

Bericht van Omoda

1 jaar geleden - Goedenavond Jo, Het spijt me dat we je het gevoel geven dat we je spammen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De email met het duidelijke bericht is ontvangen en gelijk doorgezet. Je zal geen nieuwsbrief meer ontvangen. Het bericht van dat de winkels open waren is naar alle klanten gestuurd. Dit stond los van de nieuwsbrief. Sorry voor het ongemak. Ik ga er dan vanuit dat het nu ook voor jou is opgelost. Mocht ik toch nog iets voor jou kunnen betekenen dan hoor ik dat graag van je. Groetjes, Renée | Team Omoda

Reactie van de melder van de klacht jobojobob

1 jaar geleden - Bedankt voor de snelle reaktie, wordt gewaardeerd :-)

Alle klachten die gemeld zijn door jobojobob