Klacht: Omboeking gedaan 2020

op 15 juni 2021 over Belvilla in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In maart 2020 onze boeking omgeboekt/verzet naar zomer 2021 i.p.v 2020.
Verder niets gewijzigd maar dezelfde gegevens opgegeven als in 2020. Echter nu blijkt de boeking op 2 volwassenen gezet te zijn. Terwijl ik zeker weet dat ik de kinderen er bij geboekt heb. Maar ze staan er niet op.
Ik krijg geen contact met Bellvilla. Ze sturen je terug naar de website. Maar daar wordt alleen genoemd dat je het kunt wijzigen en daar zitten 8.90 kosten aan. Maar in mijn beleving heb ik het goed opgegeven.
Dit is knap balen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag overleg om te weten wat er bij Bellvilla bekend is aan gegevens.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Belvilla

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Belvilla nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mar43