Klacht: offerte hypotheek verlenging

op 27 mei 2016 over ING in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onze rentebedenktijd is verstreken en wij kunnen opnieuw onze rente vastzetten . De offerte 3 maanden vooraf van de InG klopt echter niet waardoor iik tel contact heb gehad. Wij hebben recht op de dagrente.
Zij zouden terug bellen wat te doen voordat de termijn voor doorgeven verlopen zou zijn maar dan dat gewoonweg niet????!!!!
wat Nu?

Gewenste Oplossing:

IK wil in mijn offerte hebben staan dat we gewoon recht hebben op de dagrente.In 2000 hypotheek afgesloten. In 2006 verhoogd waarbij dan de voorwaarden gewijzigd zouden zijn? waar staat dat en waarom hebben wij de wijzigingen dan niet ontvangen?
De voorwaarden die gelden bleven van kracht toch?!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar ING over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat ING een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

ING

Heeft op 27 mei 2016 om 17:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hi Muchachagirl.

Ik begrijp je punt in deze.

Ik heb het uitgezocht voor je. Mijn collega's geven aan dat er van de week een brief naar je verstuurd is. Ik heb hen verzocht dit ook nog telefonisch met jou te bespreken, ze zullen je hierover zo snel mogelijk terugbellen.

Vriendelijke groet,

Roos
Webcare ING

Alle klachten die gemeld zijn door muchachagirl