Klacht: nummer veranderen

op 24 augustus 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik word via mijn huidige telefoonnummer lastig gevallen door onbekende mensen. op internet heb ik overal opgezocht of ik mijn nummer kan veranderen en ik zie dat dit niet mogelijk is. het is vervelend dat ik wordt lastig gevallen en ik hier verder niks mee kan doen omdat ik mijn nummer niet kan veranderen. mijn abbonement duurt nog tot 2019. dit betekent dus nog 2 jaar last hebben hiervan. ik vind dit echt niet kunnen.

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ik mijn telefoonnummer kan veranderen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door heyy321