Klacht: Nummer veranderen.

op 20 juli 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Klantenservice Hollandsnieuwe,

Ik word al een aantal maanden erg lastig gevallen op mijn huidige nummer, ik word onbekend gebeld, met allerlei rare nummers gebeld en ernstig bedreigd. Mij leek de juiste oplossing mijn huidige nummer te veranderen maar wel mijn eigen abbonement aan te houden. Ik heb begrepen dat het niet zomaar kan, tenzij je een goede reden ervoor hebt. Ik vind dat ik er een sterk goede reden voor heb omdat het nogal intimiderend en heel erg vervelend is telkens gebeld en bedreigd te worden. Ik zal ook naar de politie stappen voor verdere stappen maar ik zou voor nu graag mijn nummer willen veranderen.

Gewenste Oplossing:

Ik zal zeer tevreden zijn als mijn aanvraag word goedgekeurd en ik zonder enkele problemen een ander nummer krijg met mijn eigen abbonement

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door AmalOuarghi