Klacht: Nummer veranderen

op 23 april 2017 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had al een aantal keer gebeld of ik mijn nummer kon veranderen. Veel mensen waarvan ik niet wil dat ze mijn nummer hebben, hebben hem toch en maken daar naar mijn gevoel misbruik van. Hierover had ik gebeld en daarop kreeg ik het antwoord dat nummer verandering niet mogelijk is. Dit vind ik erg vervelend, want ik zit hier heel erg mee en wil geen prepaid simkaart aanvragen. Erg jammer dat dit niet mogelijk is.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn nummer veranderd kan worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Nj0anna