Klacht: Nooit me geld teruggekregen

MrtKra op 16 november 2022 over Nespresso in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb geld afgeschreven van me bank naar nespresso heb de capsules nooit ontvangen op adres en er staat geen bestelling geplaatst. Ik heb daarna in totaal 7 keer moeten bellen en elke keer kunnen ze niks voor me doen is al 6 weken eroverheen en nog steeds me geld niet teruggekregen en slechte service hebben ze ook!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld gewoon terug !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nespresso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nespresso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MrtKra