Klacht: Nooit geinformeerd via de post..

op 13 februari 2018 over Nh1816 Verzekeringen in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Onlangs zag ik op een afschrift (omdat mijn maandelijkse betaling was teruggestort) dat mijn polis was geannuleerd. Ik schrok toen enorm en heb direct contact opgenomen met NH1816. Het bleek toen dat ik 2 maanden de premie niet had betaald. Dit had ik niet gezien. Bij navraag bleek dat ik hierover alleen via email op de hoogte was gesteld. Bij het afsluiten van de polis had ik een email opgegeven dat niet meer wordt gebruikt. Wat ik niet begrijp is dat zulke belangrijke post alleen via email wordt gestuurd en niet via de post. Als ik herinneringen via de post had ontvangen dat had ik het bedrag gewoon overgemaakt en had ik nog en mijn verzekering gehad en geen melding op de zwarte lijst van het CIS.

Gewenste Oplossing:

Bij een 2e kans. Ik ben absoluut geen wanbetaler..

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Nh1816 Verzekeringen over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door LadyoftheCrow