Klacht: Nog steeds kapotte laptop

op 03 augustus 2016 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik kocht een nieuwe HP pavillion DV7 een aantal jaar geleden bij Selection Lingier in Oostende. Ik kreeg al snel problemen dat hij overhit geraakte en ik bracht de laptop naar de winkel. Ik kreeg een nieuwe laptop omdat het probleem niet kon opgelost worden. Weer had ik hetzelfde probleem met de nieuwe laptop, ik bracht hem weer naar de winkel en ze hadden hem uitgeblazen en gekuist maar weer had ik hetzelfde probleem. Dit kan toch niet?

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een compensatie krijgen. Ik zou graag de helft van de waarde van de laptop krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dirkdewulf