Klacht: Nog steeds geen bestelling of geld teruggestort gekregen!

op 03 februari 2014 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

een bestelling geplaats voor kerstmis voor mijn zoontje! ik krijg een verkeerde levering in de bus. Ik moet zelf de moeite doen om dit allemaal terug te sturen, is dan ook direct gebeurd. Na meer dan een maand nog steeds geen juiste bestelling of geld teruggestort gekregen. Echt een vreselijke service en ze doen zelf NIKS om het de klant gemakkelijke te maken, in tegendeel! ik bestel er nooit meer, maar eis mijn geld terug, desnoods onderneem ik stappen!

Gewenste Oplossing:

Er is nog steeds geen oplossing! ASAP mijn geld terugstorten!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bol.com over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Bol.com in behandeling genomen

Bol.com

Heeft op 11 februari 2014 om 13:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw,

U bent inmiddels geinformeerd over een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Bol.com Webcare team

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Bol.com een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door annvaneverbroeck@hotmail.com