Klacht: No Touch van dettol

op 18 september 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op de TV was vorige week reclame van No Touch Dettol van 9.99 euro is nu voor 5.99 euro. scheelt 4.00 euro .Ben afgelopen donderdag naar kruitvat gegaan in Zwolle aan de Dobbe aa landen . Daar wisten ze van die aanbieding niets van en moest gewoon 9.99 euro betalen ! Hoe kan dit ? voel me wat misleid !

Gewenste Oplossing:

Dat ik gelijk had van die aanbieding en als nog de korting krijg !

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door janisjoplin