Klacht: Slechte service Nissan, nieuw geleverde auto na 7 maanden opgeruimd

russeldesilva op 31 maart 2018 over Nissan in de categorie Automerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In augustus 2017 heb ik een nieuwe Nissan NV300 Acenta geleverd gekregen door Nissan dealer Oudshoorn in Leiderdorp.
Direct bij aflevering bleken de beide spiegels verbrand te zijn, dit had bij de nulbeurt door de dealer opgemerkt moeten zijn. Pas na twee maanden was het verholpen. Na 3000 kilometer controleer ik het koelwaterniveau en het remvloeistof niveau. Dat bleek te laag te zijn. Ook blijkt het koppelingspedaal hydraulische olie te lekken. Terug naar Oudshoorn om daar te horen te krijgen dat er niets aan de hand is.
Na 6000 lilometer wordt de lekkage van het koppelingpedaal erger. Weer terug. Oudshoorn bestelt de verkeerde onderdelen, defecte oude onderdelen moet teruggeplaatst worden en een week later is het uiteindelijk gerepareerd met de juiste onderdelen.
Na reparatie van het koppelingspedaal slipt de koppeling door en geeft een brandlucht. Oudshoorn steld dat er niets aan de hand is met de koppeling.
Na drie keer teruggeweest te zijn met deze klacht bij Oudshoorn, wordt de afspraak gemaakt dat de auto een week bij de dealer blijft voor onderzoek, en dat een gelijkwaardige auto ter beschikking gestld wordt waarmee ik mijn werk kan doen.
Op de bewuste afspraak in November 2017 blijkt bij aankomst bij Oudshoorn een veel kleinere vervangende auto beschikbaar te zijn waar ik mijn werk niet mee kan doen,
Ik heb geen gebruik gemaakt van de vervangende auto en heb direct mijn beklag gedaan bij dealer Oudhoorn. Deze deed vervolgens niets. Vervolgens heb ik ook beklag gedaan bij Nissan Nederland. Maar die verschuild zich achter de dealer en doet ook niets.
Ik ben dezelfde dag doorgereden naar een Opel dealer en een nieuwe Opel Vivaro (gelijkwaardige auto) besteld. Heel opvallend is dat deze Opel 10.000 euro goedkoper is en ook nog met veel meer opties.
De afschrijving op de Nissan is 16.000 euro in 5 maanden.
Ik ben hier echt doodziek van, ik wil finnancieel gecompenseerd worden over zo een groot verlies. Dat een nieuwe auto iets kan mankeren begrijp ik. Wat ik niet begrijp is dat een dealer een auto aantoonbaar geen goede nulbeurt geeft, klachten ontkend, afspraken niet nakomt en vervolgens de klant laat zitten. En dat Nissan Nederland het ook allemaal wel best vindt.
Ik vind dat niet.

Gewenste Oplossing:

Nissan heeft grote steken laten vallen en ik wil daar compensatie voor terug zien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nissan

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nissan nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door