Klacht: Niks ontvangen

op 01 augustus 2017 over Onderdelenwinkel.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

21 Juni afzuigkapfilter besteld. Zou dag erna geleverd worden want het was op voorraad. Al 2 keer gebeld waarbij ik een kwartier in de wacht stond. Toen maar opgelegd. Ook 2 keer na telefoontje contactformulier ingevuld. Ook hier nog geen reactie op. Wat een slecht bedrijf. Service hebben ze helemaal geen.

Gewenste Oplossing:

Als ik het geld terug overgemaakt krijg. Hoef verder nooit meer iets van de onderdelenwinkel. Bah bah.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onderdelenwinkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onderdelenwinkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jac Schreurs