Klacht: Nieuwe provider met nummer behoud

op 29 juni 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 juni is mijn 2 jarig contract ten einde bij Hollandse Nieuwe. Ik heb eind mei een nieuw contact aangevraagd bij Ben daar heb ik 4 mei antwoord op gekregen dat mijn contract per eind datum oude contract in gaat. Ben vraagt nummer behoud aan bij Hollands Nieuwe en deze na later blijkt weigert dit en stuurt mij een rekening op 8 juni voor betaling volgende maand. Ze schrijven deze op 11 juni af en deze storneer ik omdat het contract afloopt. Nu krijg ik van Hollandse Nieuwe te horen dat zij het nummer behoud hebben afgewezen omdat ik een betalingsachterstand had. Zij draaien zaken om ik heb nog nooit een betalingsachterstand bij hen gehad,

Gewenste Oplossing:

Dat zij bekennen dat zij fout zitten en zich excuseren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Rinus1947