Klacht: nieuwe koffiepads van ander formaat en veel lege vakken bij Alber heijn Binnenwegplein/Lijnban Rotterdam

op 04 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zocht zoals altijd koffiecups voor mijn Krups Nespressoapparaat. Tot voor kort goed aanbod daarvoor van Perla en Douwe Egberts. Zijn er niet meer . wel nieuwe Perla cups.. Leek op de gebruikelijke cups. maar dat was niet zo. Het zijn grotere cups voor een ander apparaat. Dus voor mij waardeloos en Euro 3,19 verspild. Wilt u mij dit vergoeden? Ben hierdoor en door de vaak lege vakken minder tevreden over Albert Heijn.

Gewenste Oplossing:

Laat s.v.p.duidelijk weten om wat voor maat cups het gaat, anders brengt u klanten in verwarring.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robnouwen