Klacht: nieuwe bril

op 20 december 2012 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op zaterdagavond 15 december was er bij ons in steenwijk een koopavond ,alle winkels waren open tot 22 uur ook hans anders,ik stapte om 21 uur de zaak binnen en wou een nieuwe bril ,ik moest een bril met varifocus glazen en die was in de aanbieding voor 125 euro, de bedrijfsleider kwam na mij toe om te vragen of hij mij kon helpen ,ik zei jazeker ik wou een nieuwe bril en die heeft u in de aanbieding,toen zegt die man over een kwartier loopt de actie af terwijl het koopavond was tot 22 uur,dus ik zei ik heb nog een uur.waarop hij zei helaas ik kan niets voor u betekenen

Gewenste Oplossing:

Een bril uit de aanbieding omdat ik op tijd in de winkel was

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Hans Anders

6 jaren geleden - klacht in behandeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 11 januari 2013 om 10:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

opgelost

Alle klachten die gemeld zijn door bertvanhouwelingen