Klacht: niet zichtbaar op payinfo dus niet te blokkeren en geen sms dienst maar internet dienst

op 06 juli 2016 over Future Target BV in de categorie SMS Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zag in vodafone app 5 euro afgeschreven door derden en dat was future target bv ik naar payinfo nergens te vinden dus niet stop te zetten ik contact met vodafone opgenomen ze hebben case gemaakt als antw gekregen is 21 juni stopgezet nou das dan gek want 3 juli is nog kosten op rekening bij geschreven voor abbonement….weer contact vodafone moet tog nieuwe email versturen met verzoek tot onderzoek….raar maar nog een keer….om moe van te worden als iemand actie wilt ondernemen ertegen ga ik mee laat me niet al die centen uit me zak kloppen….pvd

Gewenste Oplossing:

als het stopgezet wordt en niet meer kosten in rekening kan worden gebracht plus en das hoofdzaak nr 1 dat als ik die abbonement af ga sluiten dat dat dan alleen kan via bevestiging in email de wet dat vodafone het netwerk niet meer open hoef te stellen voor derden zodat ze kosten bovenop je rekening kunnen zetten zonder enige persoonlijke email bevestiging van de abbonementhouder......

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Future Target BV

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Future Target BV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door loverly35