Klacht: Niet voldoen aan de dienstregeling

op 02 juni 2021 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilde ik om 08:52 de sprinter naar dordrecht pakken vanuit station tilburg universiteit. Ik was netjes aangekomen op tijdstip, alleen de hoerenkind van een conducteur sluit de deuren een minuut eerder want waarschijnlijk had hij geen zin in te wachten en wilde weer graag terug op zijn plek in de eerste klas om aan zijn piemeltje te trekken. Ik vind dit totaal onprofessioneel aangezien de trein nog zeker ongeveer een minuut nog stond op de station. Ik hoop dat er sancties worden genomen tegenover deze pedofiele conducteur.

Gewenste Oplossing:

Wanneer deze pedofiel van een conducteur opgepakt wordt en zijn zielige baantje kwijt raakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gekke kevin