Klacht: niet vergoeden schade koffer

op 01 juli 2017 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

na terugkomst van Kreta bleek er een wiel van mijn nieuwe Samsonite koffer verdwenen te zijn. p.i.r. opgemaakt en ingestuurd naar Transavia. Antwoord: wij vergoeden geen schade aan bagage. Hier ben ik het dus niet mee eens. volgens de overeenkomst van Montreal moet er vergoed worden tot 1300 euro.

Gewenste Oplossing:

minimaal de schade vergoed en nu dus zonder verzendkosten e.d.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door j.gun