Klacht: Niet uitbetalen van dividend

op 12 maart 2020 over BinckBank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een ETF in mijn portefeuille die op maandelijkse basis dividend uitbetaalt. De uitbetaling van het dividend door het fonds heeft reeds op 4 maart 2020 plaatsgevonden. Tot op heden heeft Binck het dividend, waar ik als aandeelhouder recht op heb, echter niet aan mij betaald.

Gewenste Oplossing:

Wanneer dividend aan mij uitbetaald is Binck uitlegt hoe deze situatie richting de toekomst verholpen kan worden (ik wil niet elke maand actie hoeven te voeren om het dividend te krijgen waar ik als aandeelhouder recht op heb).

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BinckBank

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BinckBank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door WHSmit