Klacht: niet te bereiken

op 12 oktober 2016 over Center Parcs in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik probeer via site info te krijgen over prenatal actie van center parcs. De site waarin je je voucher nummer kan checken loopt vast en doet niks.
Daarna bel ik 0900 0804 en kom in een menu over boeken vakantie. Daar sta ik meer dan 10 min in de wacht. Ik probeer het later opnieuw in menu overige vragen en krijg na tijdje automatisch antwoord dat ik voor dagbezoek de site moet checken. En er wordt automatisch opgehangen. Dit was mijn vraag echter niet.
Slechte bereikbaarheid en service zo.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik iemand aan de lijn krijg die me gewoon normaal te woord staat. Of als site het naar behoren zou doen. Voor wachttijd langer dan 2 minuten, zou ik geinformeerd willen worden zodat ik niet nodelooos lang hoef te wachten...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Center Parcs over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Center Parcs in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Center Parcs een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Center Parcs

Heeft op 13 oktober 2016 om 10:48 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door hedi frankort