Klacht: Niet originele Cartridges HP5520 Printer niet meer geaccepteerd!

op 12 oktober 2016 over HP in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een firmware update door HP is het niet meer mogelijk om niet originele HP cartridges te gebruiken. Onlangs heb ik voor 25,00 euro nieuwe cartridges gekocht die ik nu in de prullebak kan gooien. HP denkt middels deze wijze omzet te genereren, echter, ik zal nimmer meer een HP product kopen!!!

Gewenste Oplossing:

Roll back firmware upgrade!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HP

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HP nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maurice S