Klacht: niet opnemen van de telefoon.

op 17 oktober 2016 over Hans Anders in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik ben al de hele week aan het bellen met sittard. maar ze nemen gewoon niet de telefoon op ik heb zeker vrijdag 20 keer gebeld. u maakt mij niet wijs dat ze de telefoon niet kunnen op pakken.dit vind ik klant onvriendelijk.ik ben er over aan het denken dat ik de bestelling niet meer wil en mijn geld terug wil. en ga dan ergens anders naar toe ik vind dit niet normaal dat je elke dag heb ik afgelopen week gebeld en wordt niet opgepakt , zelfs vlak voor sluitingstyd.

Gewenste Oplossing:

op dit moment weet ik het niet maar er zal van jullie wat moeten komen anders ben ik weg en kom ik ook nooit meer en zal ik dit ook doorgeven aan mijn vrienden en familie. ik wacht wat jullie hier mee doen. ik hoop snel wat te horen van jullie , anders wil ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hans Anders over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Hans Anders in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Hans Anders een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Hans Anders

Heeft op 17 oktober 2016 om 16:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door dylano vromen