Klacht: Niet op komen dagen

op 31 augustus 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond vanmorgen bij de bushalte rooseveltlaan bergen op Zoom om 10:50 te wachten op de bus 112 Roosendaal maar hij is niet opkomen dagen om half 12 was de bus er nog niet en hij hoort om 11:03 te komen , hij is altijd telaat en komt wel vaker niet opdagen ik hoop dat mijn klacht serieus word genomen

Groeten Esmeralda hermens

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn klacht goed in behandeling word genomen ( gratis dagkaartje)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 31 augustus 2016 om 22:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Esmeralda,

Jammer om te lezen dat de bus vanochtend niet is op komen dagen. Ik zie in het systeem staan dat lijn 112 rond dit tijdstip deels is uitgevallen vanwege oplopende vertraging. De reden dat de vertraging zo groot was, is dat er een file elders op het traject was. We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Esmeralda hermens